Design af hjemmesider

Når vi har fritlagt dine billeder, skal de vises frem til dine kunder. Det kan du gøre med en hjemmeside. Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, eller du ønsker en opdatering af din nuværende hjemmeside, kan vi også hjælpe dig.

Kontakt Page Design ApS for priser på design af hjemmesider

Forskellige slags hjemmesider

Vi laver hjemmesider i forskellige størrelser og prisklasser med forskellige funktioner og muligheder. Alle hjemmesideløsninger bliver opsat således, at det er muligt at søgeoptimere til alle søgemaskiner.

Alle hjemmesider bliver opsat i et såkaldt "responsive design", der sikrer, at hjemmesidens design tilpasser sig skærmens størrelse, så den også er optimal på en mobiltelefon.

Du vil, når hjemmesiden er klar, blive sat ind i vores administrationspanel, hvor du selv kan opdatere og vedligeholde indholdet på din hjemmeside via en browser.

Hvis du skal have mulighed for at sælge produkter på din hjemmeside, vil vi også hjælpe og vejlede dig, når du skal have betalingsaftale og fragt mv. på webshoppen.

Den simple hjemmeside

Vi designer og opsætter forsiden og en valgfri underside, hvor vi tager udgangspunkt i eksisterende visuel identitet. Vi kan også skabe en helt ny visuel identitet, hvis du ønsker det. Antallet af undersider, du derefter selv vil sætte op, er ubegrænset.

Den standard hjemmeside

Den standard løsning er som den simple, men vi opsætter her fem undersider for dig i stedet for kun en. Antallet af undersider, du derefter selv vil sætte op, er ubegrænset.

Den udvidede hjemmeside

Vi laver professionelt design til forsiden og det antal undersider, du ønsker. Du kan derefter selv oprette så mange undersider, du har lyst til.

Produktvisningen

Denne løsning er til dig, der har flere konkrete produkter at vise frem. Du kan få vist dine produkter frem, som om det var en webshop. Men selve webshop-funktionerne vil ikke blive lavet, så du kan ikke lave et køb på hjemmesiden.

Vi designer og opsætter forsiden og en produktkategori. Vi opretter og opsætter også to testprodukter, så du nemt kan oprette resten af dine produkter.

Den simple webshop

En helt enkel webshop med lækkert layout, hvor kun farvetemaet kan udskiftes. Webshoppen har alle nødvendige funktioner for at kunne fungere. Det er dog nødvendigt at købe et klippekort på minimum 10 timer til øvrige rettelser, tilføjelser eller support.

Den standard webshop

En standard webshop med unikt design, som passer til din virksomhed. Under hele forløbet, hvor du opretter kategorier og produkter på webshoppen, vil vi være til rådighed på mail og telefon for at hjælpe dig godt i gang.

Den udvidede webshop

Hvad kunne du godt tænke dig? Ja, der er nærmest ingen grænser for, hvad vi kan koble på din webshop.

Med en udvidet webshop får du alt fra den standard webshop og mere til. Med denne løsning kan du f.eks. få avancerede produktvalgmuligheder, integration af økonomisystemer som e-conomic og C5, produktimport fra leverandører, avancerede fragtmoduler med f.eks. WebShipper, PacSoft, GLS, PostDanmark mf. eller andet, du kan finde på.

Priser

Her er nogle eksempler på priser på vores løsninger

Den simple

Forside og en opsat underside.

13.500,-


Den standard

Forside og fem opsatte undersider.

18.000,-


Den udvidede

Forside og fra 10 opsatte undersider.

Fra 20.000,-


Produktvisningen

Forside, en kategori og to testprodukter.

24.000,-


Den simple webshop

Til dig, der vil spare penge ved at gøre det selv.

  • Produktkategorier: ubegrænset
  • Produkter: ubegrænset
  • Fast design og opsætning ud fra valgt farve
  • Klippekort på 10 timer skal tilkøbes (8.500,-)*

20.000,-*


Den standard webshop

Til dig, der vil have noget unikt og hjælpes igennem hele processen.

  • Produktkategorier: ubegrænset
  • Produkter: ubegrænset
  • Unikt design

35.000,-


Den udvidede webshop

Til dig, der vil have noget ud over det sædvanlige.

Ring til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Referencer